Ruletin Syvällinen Ymmärrys

Ruletin Syvällinen Ymmärrys

Ruletin Syvällinen Ymmärrys

Löytyy lukemattomia “rulettieksperttejä”, jotka vannovat omien “todistettujen” rulettistrategioidensa nimeen. Niin pitkään kuin tätä jännittävää peliä on pelattu, ovat ihmiset kehitelleet kaikenlaisia rulettijärjestelmiä. Mutta toimivatko ne?

Tämä kiehtova peli, jota me kaikki rakastamme, on sattumankauppaa. Piste. Se on myös suhteellisen jäykkä peli, jonka kulkuun voi vaikuttaa vähän. Vaikka jotkut pelaajat vannovat yhden jos toisenkin rulettistrategian nimeen, voit tehdä loppujen lopuksi hyvin vähän strategian suhteen. Voit kuitenkin yrittää pitää talon edun minimissään.

Kasinoilla on usein omia sääntöjään, joilla on suora vaikutus talon etuun. Alhaalta löydät muutamia sellaisia, joista sinun kannattaa olla tietoinen. Sinun kannattaa säätää pelityyliäsi niiden mukaan.

Paras Rulettistrategia Alkaa Sääntöjen Opettelulla

1. Kun suunnittelet rulettistrategiaasi, ensimmäinen erityissääntö jota kannattaa pitää silmällä on “Surrender”, antautuminen. Tätä ei pidä sekoittaa Blackjackin samannimisen säännön kanssa. Tämä sääntö vaikuttaa Ruletin outside -vetoihin, joidenka voittokerroin on vain 1:1 – esim. pariton/parillinen, punainen/musta ja high/low. Jos pallo päätyy nollaan tai tuplanollaan, häviät vain puolet vedostasi koko vetosi sijaan. Tämä vaikuttaa talon etuun huomattavasti; ovathan 0 ja 00 ne, jotka luovat koko talon edun. Voittokertoimet eivät ole toki kovin houkuttelevia outside -vedoissa, mutta parannat silti todennäköisyyksiäsi huomattavasti pöydässä, josta löytyy Surrender -sääntö.

2. Nollaan ja tuplanollaan liittyy muuten hyvin kiinnostava seikka, joka on ehkä yksinkertaisin rulettistrategia mitä löytyy. Sinun kannattaa valita pöytä josta löytyy vain yksi nolla, eli eurooppalainen pöytä. Näitä löytyy tietenkin eritoten Euroopasta, ja ne tarjoavat paremman talon edun pelaajan näkökulmasta katsottuna. Jos pääset pelaamaan eurooppalaiseen rulettipöytään, vähennät talon edun 5,26 prosentista 2,7 prosenttiin. Tämä on todella hyödyllinen rulettistrategia! Jos haluat ymmärtää paremmin ruletin lukupuolta, vilkaise Ruletin Todennäköisyydet -sivuamme. Eurooppalaisia rulettipöytiä löytyy tosiaan eniten Euroopasta, mutta nettipelien maailmassa ne ovat vain napinpainalluksen päässä. Pidä tämä toinen sääntö aina mielessäsi, sillä se kasvattaa voittomahdollisuuksiasi, ja sitä myöten lompakkosi kokoa.

3. Kolmas sääntö, josta sinun kannattaa olla tietoinen rulettistrategian yhteydessä, on nimeltään “En Prison”. Tässä pallo päätyy nollaan ja se vaikuttaa vain outside -vetoihin. Pelaaja ei menetä panostaan välittömästi tässä tilanteessa, minkä sijaan panos jää pöydälle ja niin sanotusti “vankilassa”. Seuraava pyöräytys päättää panoksen kohtalon. Jos edellinen veto voittaa, raha annetaan takaisin pelaajalle ilman voittoja. Jos se häviää, raha menee talolle, ja jos pallo osuu nollaan, jää panos taas “vankilaan”.

Ruletin Strategiat – Totta vai Tarua?

Monet pelaajat puhuvat ruletin strategioista ja/tai järjestelmistä. Silti niissä ei ole paljoakaan järkeä puhtaasti tilastollisesta näkökulmasta tarkasteltuna. Pidä tämä mielessä mitä tahansa järjestelmää arvioidessasi; ei ole väliä vaikka 16 ei olisi voittanut viimeisen 7000:n pyöräytyksen aikana – todennäköisyys 22:lle on silti sama kuin muillekin luvuille. Se on tilastotieteellinen tosiasia, mikä kannattaa pitää aina mielessä.

Amerikkalainen – Vs. Eurooppalainen Rulettipöytä – Yksinkertainen Rulettistrategia

Paras rulettistrategia perustuu yksinkertaiseen matematiikkaan. Älä koskaan pelaa amerikkalaisessa pöydässä jos voit vaikuttaa asiaan. Amerikkalaisessa rulettipöydässä on ylimääräinen tuplanolla, mikä vain lisää talon etua. Eli aina kun vain voit valita, pelaa eurooppalaisella rulettipyörällä. Muista myös pitää silmällä mahdollisia erikoissääntöjä jotka suosivat sinua, kuten “Surrender” ja “En Prison”. Päätämme tämän osion sanoin; muista olla valmistautunut, pelaa vastuullisesti ja ennen kaikkea, pidä hauskaa!

Missä Pelata